Шафранът подобрява сексуалността

Италианците са известни със своя темперамент и страст, дължащи се изключително много на тяхната национална кухня. До това заключение стигнали учените от Университета Гуелф, Онтарио.

Екип от учени под ръководството на проф. Масимо Маркона успели да докажат, че изсушените цветове на минзухара, известен като шафран, всъщност повишават сексуалността. По-рано този факт бил само една притча и своеобразна “тайна” на италианците и индийците.

Изследователите отбелязват, че въпреки доста добре доказаната ефективност за повишаване на сексуалността, проведеното изследване за свойствата на шафрана е по-мащабно и изчерпателно. “Такива свойства има и известният още от древността в китайската кухня корен на женшена, който, наред с други неща, помага срещу умората и подобрява паметта”- отбелязват учените.

Според техните уверения, за подобряване на сексуалния живот помага също виното и шоколада. Но, учените предупреждават, че не трябва да се забравя за мярката. Някои афродизиаци, освен положителен ефект при прекомерна употреба, могат да доведат до доста сериозни последствия. А алкохолните напитки при превишаване на определените дози, може и да унищожат усилията по реализацията на пробудените желания.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност