Отказът от пушенето значително подобрява качеството на сексуалните отношения

Всички знаят, че пушенето е вредно за здравето. Изследователи от Хонг Конг открили още един факт, говорещ в полза на отказа от този вреден навик. Тютюнопушенето влошава качеството на интимния живот и отказа от него може да поправи ситуацията, казват специалистите.

Експертите провели мащабно проучване, в което участвали пушачи, лекувани от сексуална дисфункция. Оказало се, че 58% от мъжете, отказали се от тютюнопушенето заявили, че при тях значително се подобрило качеството на интимния живот. Подобрението настъпило постепенно за около шест месеца.

Лекарите отбелязват, че тютюнопушенето е признато като основен проблем на съвременната медицина. Пушачите, знаейки за последствията от вредния навик, не го изоставят, докато не се появи сериозно усложнение, което може да доведе до смъртоносно заболяване.

Още по темата

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Лечение с камъни

Направете си тест

Витамини и минерали

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност