Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Динята повишава сексуалното желание

Динята съдържа вещества, които повишават сексуалното желание и въздействат на кръвоносните съдове подобно на “Виагра”, смятат американски учени от Тексас.

Специалистите провели изследване, което установило, че динята съдържа ликопен, бета каротин и цитрулин. Сред полезните свойства на последното била забелязана способността му да отпуска кръвоносните съдове (както и “Виагра”).

Изследователите поясняват, че след консумация на диня, цитрулина чрез определени ензими се преобразува в аргинин – аминокиселина, която има чудесен ефект върху сърцето и цялата кръвоносна система, поддържа в добро състояние имунната система и е много полезна за хора, страдащи от затлъстяване и диабет от 2-ри тип. Всички тези ефекти ще повишат и сексуалното желание.

Освен това, аргининът помага за изхвърляне от организма на амоняка и другите отровни вещества. Б. Патил, ръководител на Тексаския Изследователски център за плодове и зеленчуци, отбелязва, че динята, вероятно не е толкова ефективна в борбата с импотентността, както Виагра, но тя е добър начин за отпускане на кръвоносните съдове без никакви странични ефекти.

Още по темата

6-те най-добри продукти за секс

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Свързани публикации