Брачните халки са опасни за сексуалното здраве на мъжете

Според изследователи, брачните халки могат да се отразят негативно върху здравето на мъжете. Учените смятат, че брачните халки могат да имат отрицателно въздействие върху здравето, ако пръстена се носи на ръката в продължение на много години.

Специалистите твърдят, че златото постепенно започва да се окислява, а продуктите от химичната реакция навлизат в кръвта. Особено чувствителни към окисите на златото са мъжките полови жлези. В експериментите се изяснило, че дори част от милиграма на това вещество може да наруши функционирането на половите жлези, което води до сериозни сексуални разстройства.

Експертите установили, че окисите на златото от халките оказват отрицателно влияние само върху мъжкия организъм, при жените не било установено подобно взаимодействие.

Учените съветват да се следи размера на пръста на ръката и пръстена. Ако пръстът ви по време на семейния живот е наедрял, необходимо е обезателно да разширите халката, и разбира се, не забравяйте да я сваляте през нощта, добавят учените.

Още по темата

Вещество, съдържащо се в пластмасата, влияе върху качеството на спермата при мъжете

Защо всъщност мъжете изневеряват, а защо – жените?

Ерогенни зони на мъжете според зодиака

Рак на гърдата при мъжете?!

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Свързани публикации