Бременна съм в 15 г.с. и съм с паническо разстройство или по точно лекувана съм от ПР.

Мима: Добър ден! Много съм отчаяна! Бременна съм в 15 г.с. и съм с паническо разстройство или по точно лекувана съм от паническо разстройство. Проблемът сега е, че получавам сърцебиене 110-120 у/мин., изследванията не показват отклонения, но аз не се чувствам добре. Изписаха ми и лекарство Конкор, но ме е страх да не навредя на бебето. Моля Ви, помогнете ми да се справя с този кошмар, не мога да спя, не мога да се храня и вечно се чувствам изморена! Много благодаря предварително!

Walter Last: Сърцебиенето обикновено означава, че имате алергия и трябва да проверите всички храни и напитки, които консумирате, може също така да има връзка с въздуха, който дишате – цигарен дим, дезинфектанти или други силни аромати. Вижте Стъпка 4 от книгата “Към сияйно здраве” относно това, как да си направите сами тест за алергии. Също така, може вашето тяло да е твърде киселинно и затова толкова силно реагира, в Стъпка 5 можете да видите как да го направите по- алкално.

Освен това, избягвайте сладки храни, тестени и зърнени изделия, а също и краве мляко (с изключение на маслото). Друга причина за сърцебиенето може да бъде Кандида. Добре е да направите чревно пречистване за Кандида, вижте 2 глава на книгата “Преодолей Кандида” и си направете слюнен тест, както е описано там. При цялостна кандидоза можете да вземате йод за 1 или 2 седмици.

Още по темата:

Candida и “антибиотичният синдром”

Витамин С

Аминокиселините

Киселинно-алкален баланс

Стомашно-чревна флора

Синбиотици

Забравеният разтвор на Лугол

Йодът. Нужен като въздуха!

Сок от чесън

Кислородна терапия

Лечение с урина (Уринотерапия)

Съвети на Walter Last към бременните жени

Кандида тест

Свързани публикации