Безсънието е опасно за психиката

Много хора страдат от безсъние и не предприемат никакви действия, за да се избавят от него. Обаче, американските учени предупреждават, че нарушенията на съня могат да доведат до депресия и дори алкохолизъм.

Учените от Училището по медицина в Станфорд, провели изследване, което показало, че нарушенията на съня оказват силно влияние върху психичното здраве. Експертите в областта на неврологията открили, че хората, които страдат от безсъние, са изложени на повишен риск от депресия, неврастения и алкохолизъм.

Освен това, установили, че безсънието може да бъде симптом за началото на психично разстройство. Експертите съобщават, че според статистиката, 6% от населението на развитите страни страда от хронично безсъние, а всеки трети се е сблъсквал с този проблем.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност