Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

10 златни правила за щастлив брак!

За да имат щастлив брак, на болшинството съпрузи не им достига съвсем малко. Ако направите усилие, съюзът, сключен за цял живот, наистина ще стане вечен, убедени са семейните психолози.

1. Опитайте се внимателно да обясните на своя мъж, че върху неговите пари се гради вашия семеен бюджет. Дори и да печелите малко повече от него, той трябва да се чувства доминиращ.

2. Мъжът – е моралния ориентир в семейството. Той е длъжен да обяснява на децата, кое е добро и кое е лошо. Като правило, авторитетът на бащите е по- голям.

3. Дори ако вашият съпруг е безинициативен, той трябва да командва парада. На мъжете това им харесва. Така че преди да споделите своя идея, изслушайте го и се споразумейте.

4. За да не оставате без крака всяка вечер, нека той да разбере, че поддържането на реда и чистотата в апартамента – е обща кауза. В противен случай вие ще се превърнете в безплатна домашна прислужница.

5. Каквото и да се казва в 21-ви век за равноправието между половете, готвенето все още традиционно пада върху плещите на жените. Уви, това няма да ви се размине. Но, не бива да се увличате по това твърде много, не си струва. Повярвайте, мъжът може сам да стопли храната си. Основното нещо е, да я има.

6. Поддържайте положителна атмосфера в дома. Гладният и уморен мъж трябва не само да се нахрани. За да има пълно разбиране в семейството, интересувайте се от неговата работа, слушайте периодично неговите оплаквания, показвайте своето внимание към това, което се случва в живота му като цяло. Така в продължение на много години той ще вижда във вас не просто домакиня, а преди всичко, човек, равен на него.

7. Опитайте се да бъдете в добро настроение. Повярвайте, когато в продължение на седмици мъжът се връща в дом, в който го чака язвителен поглед на недоволни очи, вероятно, рано или късно той ще трябва да смени жилището.

8. Внимавайте за себе си. Жената си остава жена винаги! Защо колежките му трябва да изглеждат по-добре от вас? Вие сте – най-красивата, чаровна, секси, и всеки ден мъжът трябва да се гордее сам със себе си, че е успял да спечели такова съкровище.

9. Ако няма сериозни признаци на изневяра, доверявайте се на съпруга си. Не е необходимо на всяка крачка да го уличавате в измяна, да устройвате скандали и да го шпионирате. Рано или късно, такова отношение на жената ще отблъсне дори и най-любещия и верен мъж.

10. Ако мъжът не ви обръща толкова внимание, колкото бихте искали, не правете скандали. Мъжът е сигурен, че неговата вярност и донесената заплата са по-важни от букетите с цветя, които увяхват след няколко дни. Просто намекнете, че такива важни неща, като подаването на палтото в коридора, са ви много приятни, а да не говорим за цветята.

Успех и щастлив брак!

Още по темата:

Любовта – заболяване или лекарство?

Фатални грешки които правят жените!

Особености на женския организъм: разбират ли това мъжете?!

Биоенергия и секс

Сексуални отношения

Как хормонът на “прегръдката” се превръща в хормона на “раздялата”?!

Липсата на секс и диетите могат да доведат до заболяване на гърдите

Хормонално – заместващата терапия (ХЗТ) носи сериозни рискове и странични ефекти

Свързани публикации