Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Защо жените отказват да правят секс?

Тъжна статистика обявяват социолозите, че повече от 52% от жените избягват секса със своите партньори, защото се смятат за твърде дебели и уморени. Повече от половината жени страдат от комплекс за малоценност. Те се съмняват в собствената си привлекателност заради наднорменото тегло и това се отразява на личния им живот – жените избягват секса със своите съпрузи и любовници.

Още повече от жените смятат умората, като причина за всякакво желание да правят секс. Тези данни били получени след анкетиране на 4000 души в рамките на изследването “Sex In The Nation” (“Сексът на нацията”), проведено по поръчка на създателите на таблетките Fembido, за които се твърди, че увеличават либидото на жената.

Fembido по замисъла на създателите си е женски вариант на “Виагра”. Но много експерти вече казват, че засега науката не може да предложи реална алтернатива на “мъжкото хапче” за жени. Независимо от това, в изследването 29% от жените заявили, че външния им вид и наднорменото тегло са достатъчно основание за отказ от секс.

Още 23% смятат, че техния полов живот страда, заради “запуснатата” фигура. Любопитното е, че броят на мъжете, които смятат, че наднормено им тегло е причина за отказ от секс или срам, е само 8%.

Още по темата

Сериалите потискат либидото на жените!

Фатални грешки, които правят жените!

7 важни продукти над 40-те

Нежеланото окосмяване: 8 причини

Защо всъщност мъжете изневеряват?

След сексуална интимност, при жените може да настъпи депресия

За какво най-много страдате?

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Упражнения

Свързани публикации