Сериалите потискат либидото на жените!

Многогодишно изследване на френски нейрофизиолози доказало способността на телевизията да оказва влияние върху сексуалната активност на човека. Както се изяснило , гледането на телевизия допринася за допълнително освобождаване на хормони, които по-късно се оказват недостатъчни за пълноценен полов акт.

Вечер, прекарана в “кутията”, може да приспи сексуалната възбуда. Страстта към телевизионните сериали може струва на жените угасване на либидото, твърдят изследователите. Специфичната особеност на сериалите е, че те подбуждат да гледаш, колкото е възможно повече. Междувременно, както открили учените, при жените, които следят сюжета на сериала, има отделяне на същите хормони, както при сексуалната възбуда, но в по-малко количество.

При това центърът на удоволствието в мозъка перманентно се раздразва, докато не се изтощи в своето производство на хормони. Да отговори на повикването на мъжа, в това състояние, жената е физически неспособна- нейното тяло се нуждае от време, за да може мозъка да се “презареди” и отново да започне производството на необходимите ендорфини.

Като се има предвид, колко остро и емоционално жените реагират на дразнители и вълнения, които получават достатъчно по време на гледането на различни телевизионни сериали, може да се разбере, защо мъжете така се дразнят от пристрастията на нежния пол към този вид филми.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Камъни и кристали

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност