За какво най-много страдат мъжете и жените?

Мъжете и жените страдат за напълно различни неща, съобщават американски изследователи. Учените провели изследване с цел да определят основните причини за страдание сред двата пола.

Оказало се, че основната тема за жените- провалите в личния живот. Освен това, по-голямата част от жените ги помнят за цял живот, а 44% от тях винят себе си за тях. Според психолозите, именно това е причината да се помни неуспеха в любовта дълги години.

От своя страна, представителите на силния пол страдат най-много заради неуспехи в кариерата, а проблемите с жените смятат за недостойна тема за дългогодишно страдание. Според тях, да се скърби дълго за изгубени отношения е показател за слабост, съобщават изследователите.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност