Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Сребро

Сребро (Silver)

Наименование: Ag и елемент 47.

Среброто е елемент, претендиращ да бъде полезен за премахване на токсините от тялото, което той наистина прави, но с тежки последствия. Формата, използвана за тази цел, е известна като колоидно сребро. То не само убива вредните чревни бактерии, но също така и “приятелските” видове.

Най-значителния страничен ефект е постоянното обезцветяване на кожата, ако се използва твърде често или в големи количества. Това състояние е известно като аргирия, при което кожата и вътрешните органи се оцветяват в пепеляво-сив цвят. Това не е обратимо. Кралските особи често са наричани със “синя кръв” – вероятно поради тази причина. Използването на сребърни прибори от тях без съмнение е причинявало аргирия, но затова пък, те рядко са били болни, докато обикновените хора са се заразявали с всички форми на заболявания, които са се появявали. Каква цена е трябвало да се плати!

За да бъдем честни, обаче, новите методи за получаване на ползи от среброто практически елиминират възможността за аргирия. Електрически- произведеното колоидно сребро чрез D / C ток може да причини аргирия, докато едновалентния вариант, създаден с A / C ток с висока честота, не. Има и други форми на колоидно сребро, вижте тук за основните методи за направата на колоидно сребро.

Симптоми за недостиг на сребро: все още се проучват.

Симптомите за токсичност включват: анемия, аргирия, болки в гърлото и стомаха, гадене и колапс.

Източниците на сребро включват: средства за изчистване на водата, използван е като дезинфектант, сребърни съдове и изделия, добавки.

Източник: www.innvista.com

Още по темата:

Лечение с колоидно сребро

Желязо

Цинк (Zn)- основен минерал

Минерали

Книги за самолечение на Walter Last

Тест за недостиг на витамини и минерали

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

Аминокиселини

Паразити

КАНДИДА ТЕСТ

Свързани публикации