Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Синът ми има кожно заболяване на главата

Биляна: Синът ми е на 2.9 г. От 2 г. страда от кожно заболяване на окосмената част на главата, за което няма окончателна диагноза – фоликулит, себорея. Има пъпки с обилен секрет, при които се сплъстява косата и има неприятна миризма. Какво бихте ми препоръчали?

Walter Last: Направете лечението за Candida, вие няма нужда да правите потока с английска сол, само се опитайте да го накарате да приема малки парченца чесън, в допълнение към чай от листа на маслини, ако ви е възможно. Започнете да му давате малки количества преди или по време на хранене, постепенно увеличавайте количеството, в течение на няколко седмици. Преди да приключите лечението с чесъна, започнете да му давате големи количества ацидофилус култури, преди ядене, в течение на няколко седмици.

Всеки път, когато кожата на главата е болезнена, изплаквайте главичката му често с чай от маслинови листа, или друг натурален дезинфектант. Стриктно избягвайте всички изделия от мляко и глутен. Стрийте таблетки с витамини от групата В (за предпочитане с биотин) и често смесвайте малки количества с храната му. Също смесвайте суров яйчен желтък с храната или в някои напитки (белтъка на яйцето можете да сготвите). Давайте му рибни масла и добавки с цинк.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid)

Забравеният разтвор на Лугол

Кожни проблеми

Хранене на кожата и косата

Витамините

Аминокиселините

Симптоматика по кожата

Рецепти с рициново масло за млада кожа и красива коса

Инфекции и възпаления

Домашни Кремове за кожата

Кожни проблеми

ПАБК – Витаминът на Красотата

Пролетни арома- рецепти за лицето

Летни маски: Магданоз – за лунички, френско грозде- за младост

5 цвята на здравето

Витамин Ф (F). Опорна точка

Свързани публикации