Не позволявайте на малките деца да гледат телевизия!

На децата до три години не се препоръчва гледането на телевизия, тъй като това се отразява негативно върху тяхното развитие, твърдят психолозите. Учените смятат, че телевизията влияе отрицателно върху физиологичното развитие на детето, което в тази възраст става с колосални темпове.

Също така, специалистите са доказали, че гледането на телевизия с 90% забавя обмяната на веществата в организма при по-малките деца, мозъчната активност и значително забавя дишането. Същото се отнася и за компютъра. Придържайки се към тази мярка, родителите ще предпазят децата си от психични разстройства, неврози и нощни страхове.

Експертите смятат, че увлечението на децата към историите от екрана могат да доведат до влошаване на социалната адаптация в бъдеще, тъй като на детето в ранна възраст му е трудно да разграничи виртуалния свят от реалността.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност