Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Имам витилиго от 2 години, побеляването на кожата се увеличава все повече

Иво: Имам витилиго от 2 години, побеляването на кожата се увеличава все повече. Вече целия ми гръб е почти бял, започва и отпред. Моля помогнете ми!

Walter Last: Витилиго е заболяване на кожата, наричано още leukoderma и е автоимунно заболяване. Основното, което трябва да направите, е чревно пречистване и антимикробна терапия (включваща разтвор на Лугол), както е описано в книгата “Преодолей Кандида”. Също така трябва да се отстранят всякакви мъртви зъби. Често втривайте кокосов крем или кокосово масло в кожата. След чревното пречистване можете да започнете с прием на ПАБК или Para Amino Benzoic Acid, за да помогнете на кожата да възстанови цвета си.

По-добре е, ако го набавите като прах и да използвате по 1 ч.л. дневно. За да го разтворите в малко количество топла вода, добавете половин чаена лъжичка сода бикарбонат. Втривайте белите участъци на кожата с разтвора, а останалото поемайте с някаква храна или напитка. Ако можете да го набавите само на таблетки, то тогава приемайте по 3 или 4 грама дневно, счукани таблетки и ги използвайте на прах. Ако това е калиева ПАБК, то тогава нямате нужда от натриев бикарбонат (сода за хляб). Също така използвайте мултивитамини, В- комплекс и допълнително цинк и селен.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Витамин С

Кожни проблеми

Хранене на кожата и косата

Слънчевата светлина

Рецепти с рициново масло за млада кожа и красива коса

Не всички рибени масла са еднакви

Рибата и Омега-3 мастните киселини намаляват холестерола

Влошено качество на рибените масла

Рибена диета срещу бръчки

Инфекции и възпаления

Домашни Кремове за кожата

Кожни проблеми

ПАБК – Витаминът на Красотата

Пролетни арома- рецепти за лицето

Витамин Ф (F). Опорна точка

Свързани публикации