Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Имам разширени вени и все повече се появяват

Ивайло: На 30г., ръст-186, 90кг. Имам разширени вени, които все повече се появяват, въпреки че пробвах всички продукти за пиене и мазане. Диагноза: проходими дълбоки вени. Лек рефлукс на v.рф dex и умерен по v.s. m. двустр. Инсуфициентни перфоратни вени. Благодаря

А. Наумов: За съжаление по темата – разширени вени, публикации във витаминологията няма. Аз мисля, че целта на лечебните мероприятия трябва да се сведе до укрепване на белтъчните структури на стените на вените. Това може да бъде витамин С по 1 грам на ден. В храненето да се намали количеството на въглехидратите и да се увеличат белтъчините.

Обезателно незаменимите мастни киселини (витамин F), тъй като те служат за основа на клетъчната стена най-добре с това се справя лененото семе. Мастните киселини освен това намаляват възможността от образуване на тромби във възлите. Обезателно витамин В5 (пантотенова киселина). Терапията трябва да бъде дълга, нарушението се е развивало продължително, затова и няма да си отиде веднага. Не се отчайвайте!

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Алкализиране на тялото

Киселинно – алкален баланс

КАНДИДА ТЕСТ

Стомашно – чревна флора

Забравеният йоден разтвор на Лугол

Витамин С

Сокове от зелени житни растения

Алфа липоева киселина

Витамините

Коензим Q10

Мазнини и масла

Витамин Ф (F)

Не всички рибени масла са еднакви

Свързани публикации