Депресията може да стане едно от най-опасните заболявания!

Депресията продължава да заема водеща позиция сред най-често разпространените заболявания. Експертите на Световната Здравна Организация предупреждават, по официални прогнози, че до 2020 г. тя ще стане втората причина за инвалидност и смърт в световен мащаб.

Учените обясняват, че риска от депресията е в това, че 15% от депресивните състояния завършват със самоубийство. А неуспешните самоубийства, както е известно, често водят до трайна инвалидизация, която още повече изостря депресията.

В по-малко трагичните случаи, депресията способства за появата на различни заболявания на вътрешни органи. Тя е причина и в много от случаите на алкохолизъм и наркомания. Психиатрите твърдят, че колкото по-висок е техническия прогрес, толкова по-голяма е опасността от депресия и препоръчват навреме да се търси помощ.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност