Болката в шията може да означава- депресия!

Болката в шията може да бъде сигнал за възникнала депресия, твърдят германски изследователи от Университета в Гьотинген. Учените провели изследване, в което участвали 500 души. При част от участниците била установена постоянна болка във врата от дълго време, а при друга част болката в шията се появила в деня на експеримента.

Оказало се, че 20% от тестваните изпитвали депресия, а 28%- тревога. Проучването показало, че при пациентите с тревожност и депресия, болките в шията били по-силни. Според специалистите, лекарите трябва да обръщат внимание на психическото състояние и проблеми на пациентите, които се оплакват от болки в областта на шията.

Експертите не успели да открият причинно-следствената връзка и планират извършването на допълнителни изследвания в тази област.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност