Медитацията помага за преодоляване на сезонната депресия

Американски учени смятат, че медитацията се справя със стреса и заболяванията, свързани с нервно напрежение. В продължение на десет години учените наблюдавали над 4000 доброволци, които преминали 8-седмичен курс на програмата за сваляне на стреса, който се състоял в медитация.

Според експертите, оздравителния ефект на осъзнатата медитация се основава на вътрешната способност на организма към отпускане. Този вид медитация се препоръчва при заболявания, които са свързани с нервно пренапрежение.

Например, главоболие, сърдечни заболявания, хипертония и болки ниско в гърба. Учените смятат, че ежедневната медитация по 1 час в продължение на 8 седмици укрепва имунната система, повишава позитивното мислене и подобрява настроението.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност