Бях бременна в 4 месец, когато ми изтекоха водите и загубих детето.

Диана: Бях бременна в 4 месец, когато ми изтекоха водите и загубих детето. Бихте ли ми казали на какво се дължи това, опасно ли е и какво да направя, за да не се повтори пак?

А. Наумов: Слаба съединителна тъкан- това е водещата патология при вас. Това е свързано преди всичко с генетични мутации на определени белтъчни ферменти, отговарящи за определени участъци от метаболизма на тази тъкан. За съжаление в съвременните условия да се намери непосредствения “виновник” струва много скъпо и затова такива процедури се изпълняват само за научни цели.

Във вашия случай препоръчвам да обогатите вашето хранене с тези елементи, недостига , на които може да доведе до такива последствия както при вас: пълноценно белтъчно хранене. Никакви диети за отслабване! Обезателен прием на поливитаминен препарат, допълнителен прием на витамина С, Е. Витамин В9 (фолиева киселина) 800 мкг- на ден, мляно ленено семе. Препарат “бетаин цитрат UPSA” или “цитрат на бетаин Бофур”. Постарайте се да отстраните всички стресови дразнители, да промените психологическата обстановка в микрообкръжението ви. Желая ви успех.

Още по темата

Kоктейл от силни антиоксиданти

Киселинно-алкален баланс

Витамин B9 (фолиева киселина). Последният от мохиканите?

Витамин Ф (F). Опорна точка

Стомашно-чревна флора

Полезните минерали

Витамините

Аминокиселини

Протеини

Приемането на желязо и фолиева киселина през бременността способства за раждането на интелигентни деца

Витамините, минералите и тяхното взаимодействие в добавките!

Витамин В12 е важен за раждането на спокойни деца

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност