Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Препоръки за: колики на бебе и проблеми с гърдите

Диана: Моля за вашите препоръки за: колики на бебе и проблеми с гърдите (нацепени зърна, твърди образувания в гърдите, болки ниско долу в матката…). Благодаря ви предварително!

Walter Last: Комбинацията от проблеми на майката и бебето са причинени основно от Кандида. Майката трябва да се прочисти: с 1 чаша топла вода с 1 ч.л. psyllium и 1 ч.л. сода бикарбонат и малко счукан чесън, с последващ (30-60 мин) прием на много йогурт (кози или овчи), който съдържа ацидофилус и бифидус бактерии. Също веднъж дневно вагинален душ със сода бикарбонат и чесън последван от душ с йогурт. Започнете прием на разтвор на Лугол по 1 капка дневно смесен с храната и последващо увеличение до 1 капка с всяко ядене!

Когато спрете да кърмите, трябва да направите 3 седмичен пълен курс с 4Х6 капки на ден разтвор на Лугол! Намазвайте зърната с кокосово масло или с кокосов крем с добавен витамин Е. Също поставянето на хлорофил ще помогне за заздравяването, например прясно изстискан сок от трева или листа. При колики на бебе, също трябва да се дават ацидофилус и йогурт.

Още по темата:

Candida и “антибиотичният синдром”

Преодолей Кандида

Киселинно-алкален баланс

Стомашно-чревна флора

Синбиотици

Забравеният разтвор на Лугол

Сок от чесън

Пелин (Wormwood)

Лечение с колоидно сребро

Кислородна терапия

Лечение с урина (Уринотерапия)

Витамин Д. “Разбит със захар жълтък” по-добре

Съвети на Walter Last към бременните жени

КАНДИДА ТЕСТ

Свързани публикации