вашите препоръки за: колики на бебе, за проблеми с гърдите

Диана: Моля за вашите препоръки за: колики на бебе, за проблеми с гърдите (нацепени зърна, твърди образувания в гърдите, болки ниско долу в матката…). Благодаря ви предварително!

Walter Last:Комбинацията от проблеми на майката и бебето са причинени основно от Кандида. Майката трябва да се прочисти: с 1 чаша топла вода с 1 ч.л. psyllium и 1 ч.л. сода бикарбонат и малко счукан чесън, с последващ (30-60 мин) прием на много йогурт (кози или овчи), който съдържа ацидофилус и бифидо бактерии. Също веднъж дневно вагинален душ със сода бикарбонат и чесън последван от душ с йогурт. Започнете прием на разтвор на Лугол по 1 капка дневно смесен с храната и последващо увеличение до 1 капка с всяко ядене!

Когато спрете да кърмите, трябва да направите 3 седмичен пълен курс с 4Х6 капки на ден разтвор на Лугол! Намазвайте зърната с кокосово масло или с кокосов крем с добавен витамин Е. Също поставянето на хлорофил ще помогне за заздравяването, например прясно изстискан сок от трева или листа. На бебето също трябва да се дават ацидофилус йогурт.

Още по темата:

Candida и “антибиотичният синдром”

Преодолей Кандида

Киселинно-алкален баланс

Стомашно-чревна флора

Синбиотици

Забравеният разтвор на Лугол

Сок от чесън

Пелин (Wormwood)

Лечение с колоидно сребро

Кислородна терапия

Лечение с урина (Уринотерапия)

Витамин Д. “Разбит със захар жълтък” по-добре

Съвети на Walter Last към бременните жени

КАНДИДА ТЕСТ

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност