Симптоми и лечение на хламидия

Нели Каменова: Симптоми и лечение на хламидия.

Walter Last: Симптоми за Хламидия: Понякога няма никакви симптоми, но някои жени страдат от бяло вагинално течение, което прилича на сирене, чувство на парене при уриниране, сърбеж и болезнени полови сношения. Хламидията може да се разпространи чрез репродуктивните органи и да развие възпаление на маточните тръби.

От лекарствените средства антибиотикът azithromycin трябва да се използва само веднъж. С натурално лечение чаят от листата на маслина може да помогне: кипнете приблизително 20гр. изсушени листа, или 50-60 гр. пресни листа за 10-20 минути в 1 литър вода. Изпивайте от този чай по 1 литър дневно и направете повече, за да го използвате често и като промивка, ако имате вагинални проблеми.

Алтернативно също и 1% водороден пероксид (3% кислородна вода)  може да се използва за промивка, разредете разтвора, ако ви е много силен. Също използвайте и по 1 счукана скилидка чесън на всяко хранене. Преди да спрете с приема на чесъна и чая от маслиновите листа, започнете с прием на големи количества ацидофилус култури, преди хранене, а също и като промивка.

Още по темата:

Преодолей Кандида

Киселинно-алкален баланс

Стомашно-чревна флора

Синбиотици

Забравеният разтвор на Лугол

Сок от чесън

Пелин (Wormwood)

Маслина (Olive)

Лечение с колоидно сребро

Кислородна терапия

Лечение на женски полови органи- лечебна картинка

Лечебната криза- пътят към по-добро здраве! Избирате Вие!

КАНДИДА ТЕСТ

Вагинални гъбички и инфекции

Как да се отървем от вагинални Гъбички и инфекции?

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност