Любовта повишава имунитета

Емоционалният подем, който дава чувството на любов, ни предпазва от болести, твърдят британски учени. Учените провели изследване, по време на което изучили биохимичните процеси, протичащи в организма на влюбения човек. Било установено, че когато човек е влюбен има повишено ниво на адреналин, което от своя страна, изостря всички сетива.

Благодарение на ендорфините, които също се произвеждат при влюбване, човек изпитва чувство на цялостен подем, което от своя страна активира имунната система. Поради това, болестта при влюбения практически няма шанс – тялото му работи много активно, обясняват експертите.

Експертите подчертават, че емоционалното състояние има силно въздействие върху физическото здраве. Именно по тази причина те препоръчват, доколкото е възможно, да се изпитват положителни емоции и да не се преживяват силно трудностите на живота.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност