Автоимунни заболявания

При автоимунните заболявания имунната система напада увредените клетки на тялото, вероятно заради масово нахлуване на микоплазми, плеоморфни или други микроби, или увредени клетъчни стени. Общите причини за това са мъртви зъби и ефектът от инфекциите на челюстната кост, също както и свръхрастежът на патогенни микроби в чревния тракт.

Автоимунните заболявания включват: Диабет от 1 Тип, болест на Крон, лупус (S.L.E), множествена склероза, ревматоиден артрит, Миастения гравис (MG), склеродерма и Тиреоидит. Основните аспекти за лечение на автоимунните заболявания са избягване на продукти с глутен (включително и бира) и вещества, към които вие сте алергични или чувствителни, подсладени храни, генетично модифицирани или микровълнови храни и изобщо обработвани храни.

Най-добрият избор е да се приеме временна диета със сурови храни. Използвайте високи дози антиоксиданти и по-специално витамин С, L-lysine, селен, цинк, масло от черен дроб на треска и други хранителни вещества.

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Още по темата

Тест за недостиг на витамини и минерали

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

КАНДИДА ТЕСТ

ТЕСТ ЗА АЛЕРГИИ

Рецепти- диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и “антибиотичния синдром”

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол

Цялостното решение за преодоляване на автоимунните заболявания- Ново разбиране за причините и лечението

Истината за Кравето Мляко

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност