Алуминият…

Друг вреден минерал за нашето здраве, който се добавя към питейната вода, за да я пречисти, е алуминият. Можем да го приемем чрез някои видове сода бикарбонат, свободна сол или алуминиеви хидроксиантациди, но най-често това става при използването на алуминиеви готварски съдове. Най-опасни за нашето здраве са киселите хранителни продукти, които са оставени в контакт с алуминиеви повърхности.

Алуминият лесно се разтваря в неустойчиви киселини, каквито се съдържат в плодовете, доматите, краставиците, ревена и цвеклото. Дори водата от чешмата или дъждовната вода може да бъде кисела. Нагрятата в алуминиева тенджера вода показва добавяне на 1600 мкг. алуминий за литър вода, което се явява с 3200% повече от препоръчителния лимит на Световната Здравна Организация от 50 мкг за литър.

В тялото алуминият действа като невротоксин, причинявайки мозъчни разстройства, макар че симптомите се проявяват много бавно. Те могат да включват старческа деменция (болестта на Алцхаймер), болестта на Паркинсон, отслабване на паметта и възможностите за обучение, умора, свръх активна щитовидна жлеза. Алуминият понижава пропускливостта на кръвно-мозъчната бариера по отношение на други вредни химикали и увеличава възможността от епилептични припадъци.

Вие можете да се защитите от приема на алуминий, използвайки филтрирана вода, стъклени, керамични или емайлирани съдове за готвене.

Автор: Walter Last

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Още по темата

Тест за недостиг на витамини и минерали

Любопитно за вас…

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

КАНДИДА ТЕСТ

ТЕСТ ЗА АЛЕРГИИ

Рецепти- диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и “антибиотичния синдром”

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност