Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Паразитите

Паразитите заедно с масовото нахлуване на гъбите от типа Кандида, могат значително да влошат вашето здраве. Пример за паразити са глистите и протозоата. Маларията и Giardia- протозоа. Болшинството от тези паразити могат да бъдат отстранени с пелин (Artemisia), но по-добре е той да бъде комбиниран и с други билки. В животновъдството добавянето на високо ниво мед се използва успешно за отстраняване на паразитите, включително и метила в черния дроб, като така животните са предпазени от паразитите.

В своята книга “Лечение на всички видове рак” Хулда Кларк твърди, че глистите и метилът са замесени в почти всички случаи на рак, СПИН и други заболявания, особено, когато те “квартируват” в черния дроб. За много индивиди е препоръчително при отстраняването на паразитите да използват 3 средства: тинктура от орехови черупки, пелин и карамфил (подправка), които много могат да им помогнат.

Освен това трябва да се избягват: пропилов алкохол, пропанол и изопропанол, както например, в студените тестени закуски, козметиката, шампоаните, лосионите, спрейовете и бръснарските принадлежности. По време на лечението за паразити и Кандида е добре да се приемат много вода и разредени течности за очистване от отровните остатъци. Като допълнение към или вместо билките препоръчвам използването на електронен запер и магнитен пулсар.

Автор: Water Last

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Още по темата:

Лечение на паразити и кандида – лечебна картинка

Вагинални гъбички и инфекции – Изпитани рецепти

Стомашно – чревна флора

Рецепти – диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Candida и “антибиотичния синдром”

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол

Масажи

Тест за паразити

Свързани публикации