Алтернативна медицина и здраве

Паразитите

Паразитите заедно с масовото нахлуване на гъбите от типа Кандида могат значително да влошат вашето здраве. Пример за паразити са глистите и протозоата. Маларията и Giardia- протозоа. Болшинството от тези паразити могат да бъдат отстранени с пелин (Artemisia), но по-добре е той да бъде комбиниран и с други билки. В животновъдството добавянето на високо ниво мед се използва успешно за отстраняване на паразитите, включително и метила в черния дроб, като така животните са предпазени от паразитите.

В своята книга „Лечение на всички видове рак“ Хулда Кларк твърди, че глистите и метилът са замесени в почти всички случаи на рак, СПИН и други заболявания, особено, когато те „квартируват“ в черния дроб. За много индивиди е препоръчително при отстраняването на паразитите да използват 3 средства: тинктура от орехови черупки, пелин и карамфил (подправка), които много могат да им помогнат.

Освен това трябва да се избягват: пропилов алкохол, пропанол и изопропанол, както например, в студените тестени закуски, козметиката, шампоаните, лосионите, спрейовете и бръснарските принадлежности. По време на лечението за паразити и Кандида е добре да се приемат много вода и разредени течности за очистване от отровните остатъци. Като допълнение към или вместо билките препоръчвам използването на електронен запер и магнитен пулсар.

Автор: Water Last

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Още по темата:

Лечение на паразити и кандида- лечебна картинка

Вагинални гъбички и инфекции- Изпитани рецепти

Стомашно-чревна флора

Рецепти- диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и „антибиотичния синдром“

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации