Охладените пилета в пластмасови опаковки могат да бъдат причина за различни заболявания

Охладените пилета, които всеки може да си купи в супермаркетите, са смъртоносно опасни, твърдят британски учени. Учените провели изследване, по време на което установили, че 40% от опаковките, избрани за експеримента, в супермаркетите съдържат на повърхността си опасни бактерии.

По-специално, те открили на опаковките Campylobacter, които могат да предизвикат повръщане, диария и болка в стомаха. Също така, специалистите открили няколко проби, заразени отвътре. Заразяването обикновено се случва по време на доставката и производството на стоката. А в нашата чиния бактериите попадат, оказвайки се върху дръжките на количките и чантите за хранителни стоки.

Потенциално бактериите от една опаковка могат да се разнесат навсякъде в магазина, поясняват учените. Специалистите съобщават, че такъв анализ е първият по рода си. Всички данни били предадени на Правителствената агенция за хранителни стандарти и най-големите търговски вериги. Изследователите препоръчват да измивате ръцете си, след като вземете пиле, опаковано в пластмасова опаковка, за да избегнете риска от заразяване.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Основни Захари

Мазнини и масла

Напълняване и наднормено тегло

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност