Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Какво не знаете за бедрените фрактури!

Бедрените фрактури винаги са лоши новини, защото 25% от пациентите умират в рамките на една година, 50% живеят в инвалидна количка и само 25% се връщат към нормална активност. Затова се опитайте да се предпазите от фрактури, вземайки витамин Д3- приблизително 3000 мг, калций – 500 мг и витамин К2- 100 мкг, дневно. К2 насочва калция към костите. И правете умерени упражнения за заздравяване на костите.

Доклад от Балтимор съобщава интересни новини за бедрените фрактури. Изследователите казват, че ниските нива на витамин Е често са свързани със спад във физическата функция при възрастните. Те също така открили, че пациентите, които са претърпели фрактура на бедрената кост и имат ниски нива на витамин Е са неспособни на продължителни разходки и други физически натоварвания. За разлика от пациентите с нормални нива на витамин Е в кръвта.

Изследователите не са сигурни защо това се случва. Вероятно те не са знаели, че плъховете, на които давали витамин Е можели да бягат по-дълго време на бягащата пътека, от плъховете, които не получавали витамин Е. Това е така, защото витамин Е увеличава транспорта на кислород в кръвта. Още една причина да обмислите приемането на 200 IU (134 мг) натурален витамин Е дневно.

Източник: docgiff.com

Още по темата

Витамин Е. Новата приказка за пепеляшка

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Добавянето на флуорид

Остеопороза

Кой е виновен за остеопорозата?

Симптоми и рискови фактори за остеопороза

Калций (Ca)- основен минерал

Тест за недостиг на витамини и минерали

Свързани публикации