Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Градинската млечка лекува рак на кожата

Учените открили ново мощно лекарство срещу рак на кожата – градинската млечка (Euphorbia peplus). Сокът от млечка може да убие някои видове ракови клетки. Не е нужно да го пиете, достатъчно е само да го слагате върху кожата.

Това средство работи срещу немеланомния рак на кожата, от който страдат стотици хиляди хора. Храстите на млечката могат да бъдат открити в градината, в гората или покрай пътищата. Немеланомният рак се причинява от увреждане на кожата от слънцето. Въпреки че, за разлика от меланомния рак, това заболяване е много по-малко опасно за живота, то може да доведе до тежки последствия, ако не се лекува.

Разбира се, не бива да наричаме млечката откритие на учените, защото това растение е използвано в народната медицина от векове. С нея в древността са лекували брадавици, астма и някои видове рак. Обаче, група от експерти в Австралия провели първото в историята на науката, клинично изследване за ефективността на сока от млечка (Euphorbia peplus) върху рака на кожата.

В изследването участвали 36 пациенти, страдащи от базалноклетъчни и сквамозноклетъчни и интраепидермални карциноми – растеж на злокачествени клетки от външната страна на кожата. Всички пациенти, участващи в изследването, не се повлияли от конвенционалното лечение, включително операция или не можели да бъдат оперирани поради напреднала възраст.

Всеки ден на участниците в изследването поставяли компреси със сок от млечка върху тези повърхности на кожата, които били засегнати от рака. Експерименталното лечение, под наблюдението на онколозите, продължило 30 дни. Неговите резултати се оказали впечатляващи.

След този месец на лечение при 41 от общо 48-те пациенти с рак на кожата, рака напълно изчезнал. А на тези пациенти, при които следите от рака на кожата все още били запазени, предложили повторен курс на лечение със сок от градинската млечка.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Цялостното решение за рака- Ново разбиране за причините и лечението на рака

Алтернативни методи за инхибиране (потискане) на метастазите

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Основни Захари

Мазнини и масла

Напълняване и наднормено тегло

Свързани публикации