Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Електронен запер и магнитен пулсар

Електронен запер

Съществуват два основни типа очистители предлагани на пазара: на Хулда Кларк и на Роберт Бек, които са очистители на кръвта в допълнение към новите усъвършенствани прибори. Те помагат за отстраняването на паразити, бактерии, гъби и вируси от кръвта и лимфната система с помощта на ниско волтови импулси електрически ток.

Заперът на Кларк работи с 9 V начален положителен поток с висока честота на импулса приблизително 30,000 Hz. Заперът на Бек или очистител на кръвта използва от 27-36 V и ниска честота приблизително 4 Hz. Смята се, че умерения електрически ток пречи на размножаването на микробите. Като средство за очистване на кръвта е предпочитан Запер на Бек, а запера на Кларк е полезен за третиране на инфектирани участъци чрез поставяне на електрода на противоположните страни на проблемната област.

Със запера на Бек малките електроди се закрепят непосредствено над артериите, където чувствате пулс, на едната ръка или около глезена на крака. Препоръчително е да го използвате 2 часа ежедневно, за да отстраните всички вредни микроби и паразити в кръвта в рамките на месец или два, включително и вируса на СПИН.

Магнитен пулсар

Доктор Бек също така е разработил силен магнитен пулсар за третиране на инфектирани лимфни жлези и други части на тялото със слабо оросяване. Използвайте го на области с възпаления, инфекции, отоци, подутини, тумори или болка.

Аз лично предпочитам пулсар с променлива стойност до 10 импулса за секунда. Пулсарите с ниска магнитна интензивност на пулса са полезни при други проблеми, защото както се оказва това не пречи на микробите и паразитите.

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Още по темата

Тест за недостиг на витамини и минерали

Тест за паразити

Кандида тест

Тест за алергии

Рецепти – диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и “антибиотичния синдром”

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол

Свързани публикации