Биологично ниво на изчистване

Въпреки че много от великите духовни учители не са акцентирали особено на тялото, те все пак са го пречиствали, но само като страничен ефект от тяхното духовно търсене.Вижте например 40-дневното постене на Исус от Назарет в пустинята, или гладуването на Буда, когато оставил отпечатък в пясъка, където седял при медитацията си, който изглеждал като отпечатък на камила.

Буда също се цитира, да казва на монасите: “Ако искате да сте здрави, хранете се само веднъж на ден”. Разбира се, това е в Индия, при по-студен климат, консумацията на повече храна е задължително. Освен това в миналите векове всички храни са били органични, т.е. чисти, въздуха и водата все още не са били замърсени.

Днес, ние трябва да работим усилено за пречистване на тялото си, за да достигнем до точката, в която предишните начинаещи духовно са започнали. Изчистването носи своите предимства в по-късната работа на по-високите нива и затова трябва да започнем със санирането на биологично ниво. За тази цел аз препоръчвам:

Основно пречистване, за него вижте : Към сияйно здраве, Тест за хранителни алергии и химични чувствителности

Можете да го повтаряте от време навреме, особено, ако искате да отслабнете, също така и други видове изчиствания, които може да предпочетете.

Въвеждане на преобладаваща диета със сурови и храни, с изобилие от пресни зелени и лилави сокове. Вижте: Рецепти

Избирайте храните си според метаболизма и кръвната си група. Вижте: Хранене в зависимост от метаболичния тип и кръвната група

Редовни физически упражнения и на открито, йога, разтягане, разклащане, ходене и плуване. Вижте: 10-минутен релакс

Почистете зъбите си, спалнята си и работното си място: Безопасни ли са запълнените зъбни канали?

Автор: Walter Last

Книги за изчистване на организма на Walter Last

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност