Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Вредите от ваксинирането

Ваксинирането

Въпреки отказа на здравните учреждения да изследват дългосрочните ефекти на ваксинирането, днес вече има все повече и повече публикувани доклади от независими изследвания. Те свързват с ваксинирането не само епидемията от астма при децата, но също и смъртта в детското креватче, “синдрома на раздрусаното бебе” (shaken-baby syndrome), хиперактивността и дефицита на концентрация, а също аутизма и юношеския диабет.

В рамките на 10 години, например, е регистрирано десетократно увеличение или 1000 % на болните от аутизъм, коeто е свързванo с органичните живачни консерванти в бебешките ваксини. Родители съобщават, че на бебетата, умиращи много скоро след ваксинация, не се прави официално документирано разследване за причините на смъртта, за да бъдат причислени към бебетата починали от “смърт в кошарата или креватчето”.

Също така, засилващото се разпространение на юношеския диабет, е свързвано в пропорционално съотношение с определени ваксинни кампании и номера на дадени ваксини. В някои аборигенни общности всяка секунда умира бебе, много скоро след ваксинация. По същия начин първоначалното епидемично разпространение на СПИН в някои области на Африка, е в пропорционална зависимост с ваксинната кампания срещу едра шарка (вариола).

Като цяло повечето компоненти на ваксините са силно токсични и се въвеждат по небиологичен път директно в кръвопотока на бебетата, които все още са с незряла имунна система. Докато опасностите от ваксинирането са много омаловажени от ръководствата на здравните учреждения, възприемането за ползите е твърде преувеличено.

Например, четири водещи заболявания “детски убийци” – дифтерит, коклюш, скарлатина и дребна шарка са вече преодолени на 95 % преди въвеждането на ваксините. Единствената цялостна защита срещу вредите от ваксинирането е строгото избягване на тази процедура. Във всеки Щат в САЩ съществуват изключващи клаузи на религиозна основа. Можете да напишете писмо, за да освободите своето дете. За повече информация вижте www.mercola.com.

Ако не можете да избегнете ваксинацията, то давайте на детето високи дози защитни нутриенти няколко дни преди и няколко седмици след това, особено витамин С и MSM, за да спомогнете за бързата детоксикация.

Автор: Walter Last

Книги на Walter Last

Още по темата

Тест за недостиг на витамини и минерали

Тест за паразити

Кандида тест

Тест за алергии

Рецепти – диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и “антибиотичния синдром”

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол

Свързани публикации