Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Тибетски кварцов кристал (черни точки)

Тибетски кварцов кристал – духовно знание, баланс и защита

Чакри: хармонизира и изчиства всички чакри

Описание

Тибетският кристал е член на семейството на кварца. Черните точки се образуват с единични или двойни краища и се срещат в чист кварц, планински кристал, мътен, леден, сив и опушен кварц с включвания на “черни петна” поради наличието на въглерод, хематит и други черни минерали. Кварцът тибетски кристал се среща в Хималаите, Непал и Тибет.

Магически свойства

Тибетският черен кварц има силна кристална вибрация, която резонира с енергиите, свързани с хилядолетната духовна практика. Той е енергийно програмиран с древни и източни езотерични знания. Тибетските кварцови кристали с черни точки ​​могат да подобрят и усилят ритуалите, лечебната работа, шаманската работа, медитацията, сеансите за канализиране и да активират лечебните свойства на други кристали.

Черните кристали с двоен край са мощни камъни за духовна защита и пречистване, тъй като енергиите на тези кристали създават светлинен мехур около тялото. Кристалът има мощна “ОМ” вибрация и е отличен кристален инструмент за усилване на трансформациите за изцеление и духовност.

Лечебни свойства

Тибетският кварцов кристал с черни точки стимулира имунната система и е майстор-лечител на всички нива. Може да се използва за лечение и възстановяване на нервната система, включително миелиновата обвивка, мозъка и нервните ганглии, които генерират електромагнитната енергия на чакрите.

Тибетският кварцов кристал с черни точки може да бъде полезен кристален инструмент за стимулиране на меридианите, предлагайки центриране и повишено ниво на енергия.

Той е прекрасен кристален инструмент за регресия в минал живот или за откриване на причините за заболяването в настоящия живот, свързани с минал живот, или за кармични уроци.

В кристалните структури на тялото или лечебни решетки, кристалът хармонизира всички чакри, подравнява фините тела и привежда тялото в баланс. Улеснява дълбокото заздравяване на клетъчно ниво. Активира третото око, подобрява комуникацията с по-високи измерения и има достъп до Акашовите записи.

Комбиниране с други камъни

Енергията на тибетския кварц с черни петна се комбинира добре с високоенергийния молдавит, лемурийските семенни кристали, фенацит, азезтулит, Фаден кварц и успокояващите енергии на литиевите кварцови кристали.

Зодии: Всички

Вижте камъните в нашия магазин: Тибетски кварцов кристал (черни точки)

Още информация

Амулети

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още