Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Специфични здравословни проблеми

Последващите препоръки за преодоляване на специфични здравословни проблеми представляват сбита форма на някои важни компоненти на естествения подход. Но, необходимо е препоръките да бъдат включени в цялостната програма за подобряване здравето на отделния човек като цяло.

Вашата болест или здравословен проблем могат просто да изчезнат след програма за пречистване на организма, приемайки висококачествена диета, която съответства на вашия метаболичен тип, без да са нужни каквито и да е по-нататъшни терапии. В частност, много здравословни проблеми имат тенденция да изчезват, след отстраняване на изделията с глутен, подсладителите и всички храни, които водят до реакция на чувствителност.

Като допълнение към някои от упоменатите специфични за вашия проблем добавки, можете да приемате и мулти-витаминно-минерална таблетка, антиоксиданти, лецитин, водорасли, полен и други полезни хранителни вещества. Също така използвайте и други методи, от типа на акупунктура, рефлексология, меридианна терапия, магнитна терапия, цветна терапия и управляеми образи, за да укрепнете болните органи и помогнете за оздравяването.

Множеството усилия, които ще направите, прилагайки, колкото е възможно повече подпомагащи методи, ще дадат резултат. Приемете диета със сурова храна, ако вашето състояние е конкретно споменато или е твърде сериозно, или в допълнение към всички препоръчвани мерки, докато не се почувствате по-добре.

Аз оценявам това като най-добрата универсална панацея, особено, ако е съчетано с подходяща мисловна терапия. Подходяща сурова диета, комбинирана с радостна мисъл е най-добрата застраховка срещу развитие на каквато и да е болест.

Дори в момента да нямате изявен здравословен проблем, профилактиката повелява – почистете и облекчете организма си и той ще ви се отблагодари.

Автор: Walter Last

Книги за изчистване на организма на Walter Last

Още по темата

Тест за недостиг на витамини и минерали

Тест за паразити

Кандида тест

Тест за алергии

Рецепти – диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и “антибиотичния синдром”

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол

Свързани публикации