Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Рецепта за лимонов сок

Пресният лимонов сок (не замразяван!) е основната съставка на тази окислителна смес. Използвайте сок, който съдържа голяма част от лимоновата каша. Средното количество би било около 50 ml на ден. Можете да започнете с 20 ml веднъж дневно, най-добре преди закуска, и да стигнете до 30 ml преди повечето хранения. Може и 20 ml – 5 пъти дневно преди и между храненията.

Изпивайте го бавно в продължение на 10-20 минути, докато правите други неща. Колкото по-трудна е ситуацията, толкова по-добре е напитката да се раздели на 3 или дори 5 порции, за да не се прекъсне цикъла на лимонената киселина. Може би е най-добре да приемате най-много течности сутрин и най-малко преди вечеря.

За предпочитане е да окислите АК преди да я смесите с лимоновия сок. В кана с 1-2 чаши вода добавете 1 чаена лъжичка или повече аскорбинова киселина или натриев аскорбат или смесени аскорбати, или смес от тях. Така ще осигурите около 3-5 g витамин С. Разбъркайте разтвора и добавете 5-10 капки или повече MMS или 3% водороден прекис.

Можете да смесите окисления витамин С (АК) с разреден лимонов сок, да добавите други съставки, като чаена лъжичка МСМ и малко пчелен мед или глицерин като подсладител. Това е отчасти за вкуса, но и за осигуряване на малко стартова енергия за цикъла на лимонената киселина.

Ако нямате проблеми с кръвната захар, можете да използвате една чаена лъжичка пчелен мед, в противен случай добавете една чаена лъжичка глицерин. Глицеринът не се нуждае от инсулин и в малки количества не повишава нивото на глюкозата в кръвта. Но той осигурява същата енергия като меда.

За да намалите киселинността на разтвора до приемливо ниво на вкус, много бавно, докато разбърквате, продължете да добавяте натриев бикарбонат. Накрая добавете още вода, в зависимост от това колко искате да изпиете през деня. Добро количество за целия ден би било около 1 литър.

Ако трябва да отидете на работа на следващата сутрин, предварително смесете окислената напитка следобед или вечерта. Но, не добавяйте бикарбоната и цялата вода, а само част от водата! Оставете в хладилника. На сутринта добавете бикарбонат и още вода.

Назад                                                                                          Продължава

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации