Правилното дишане – залог за здраве!

Правилното дишане- гарантира здравето на сърцето, нормалното функциониране на мозъка и тялото, съобщават американски учени на международна конференция, проведена в Минесота. Учените провели изследване, по време на което заключили, че правилното дишане играе важна роля за здравето на тялото.

Ако човек издава звуци по време на дишането в будно състояние, то тогава можем да говорим за здравословни проблеми. Звуците са свързани главно с налягането, твърдят лекарите.

Експертите смятат, че забавянето на въздушния поток- обърканото, неравномерно дишане, намалява притока на кръв към мозъка и води до неправилно функциониране на целия организъм.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност