Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Oчистване на водата от безполезната памет

Какво е безполезна памет на водата?

Водата има способността да запаметява, една капка вода може да съхранява много байтове данни, като мини твърд диск с информация. Само една капка вода е като база данни, пълна със записана памет на нашите житейски събития, емоции, а също и на историята на Земята.

В историята е добре документирано, че хората не са били особено добри един към друг или към другите видове. Те са вършили всякакви жестоки и некрасиви действия един към друг.

Ще попитате, какво общо има това с водата?
Хората са “водни същества”. Над 60% от телата ни са вода. Кръвта е с 92% вода, мозъкът и мускулите със 75% вода, а костите с около 22% вода. Цялата тази вода съдържа спомените за всички минали и настоящи дни (грехове), извършени един срещу друг и на Земята. Всяка война, оскърбление и изречени лоши думи са запечатани в записите на водата в тялото ни.

Как е възможно?
Помислете за това – храната, която ядем, се отглежда в почва, напоявана с вода, всичко до което водата се докосне или в което попива, има тези съхранени лоши спомени. Следователно тези безполезни спомени развалят храната, която ядем, водата, която пием, растенията, които са около нас. Нека не забравяме, че ние самите сме водни същества.

Ако дъждът падне върху земя, на която е имало война, той ще запише запечатаната енергия на войната, защото енергията е запечатана върху материята. Този запис след това се съхранява в тази капчица вода през цялото й пътуване във водния кръговрат. След като тази вода бъде погълната, отпечатаната енергия на войната ще създаде плътност на съда (човешко тяло).

Докато тези безполезни спомени не бъдат премахнати, човекът ще продължи да ги натрупва все повече и повече. Всъщност, водата преминава през своя цикъл, като се почиства от примеси и зарежда с енергия, но безполезните спомени остават!!! Не е достатъчно да очистите и енергизирате водата, трябва да премахнете безполезната памет и това може да стане само чрез съзнателно намерение.

Как да премахнете “безполезните мисловни форми от водата”?

Използването на съзнателно намерение за истинско очистване на водата е важно не само за водата, която пием, но и за храната, която приготвяме, преработените храни и всякакви напитки. Тези неполезни спомени причиняват плътност в тялото и колкото повече са те – толкова по-плътно и тежко ще се чувства тялото. Ето защо тези практики имат решаващо значение за “олекотяването на съда” (човешко тяло).

Практика за премахване на “неполезните мисловни форми от храната и напитките”

Това е упражнение, което можете да правите, за да изчистите лошата памет от храната и напитките, които попадат в тялото ви. “Фокусираното намерение” трябва да се прави с конкретни мисли. Ето как го правя аз. Мислено се фокусирам във водата – дори и да е ябълка, върху която работя. Фокусирам съзнателното си намерение върху водата в ябълката. След това моля безполезните спомени да бъдат премахнати от ябълката. Някои, които са чувствителни към енергия, ще почувстват или усетят, че енергията изсветлява. След като това е направено, аз приканвам духа на водата да се върне обратно в храната или напитката. Каня духа на водата обратно, защото въпреки че има вода в нашата храна и напитки, духът на водата не може да живее там, където обитават алчността и злото. Това е като рестартиране – заобикаляте цялата неполезна памет и давате на тялото си шанс да изпита по-високо ниво на съзнание.

Но това е време и усилие и може да се откажете да го правите. Има и друг начин. С фокусирано намерение можете да зададете програма, която ще продължи да работи вместо вас, в случай, че забравите да премахнете безполезната памет. Просто задайте програма със съзнателно намерение, което звучи така – “Цялата храна и напитки са незабавно изчистени от неблагоприятна памет, когато тя влезе в полето на аурата ми”. Не мога да не подчертая, колко важна е тази част от уравнението! Единствената вода, която искате да приемате в тялото си, е чиста, енергизирана вода, от която са премахнати всички “неполезни спомени”.

Тази практика трябва да се превърне в навик и да я усъвършенствате. С времето ще се научите да се настройвате по-добре и с по-точни програми. Това не е рецепта за всичко. Не можете да очаквате една баня да ви стигне за цял живот! Същото е и с този процес.

Има и други инструменти, които можете да използвате за премахване на тази безполезна памет на водата. Такива като радиестезия и вашите кристали, но в крайна сметка нищо не е по-ефективно от силата на вашия ум. Всичко останало е просто инструмент, който да ви помогне да стигнете до мястото, където искате да отидете!!!

Автор: Charlotte James

Още по темата

Водата

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Кристални жезли (шипове, пръчици)

Какво крие питейната вода?

Лошо настроение? Пийте вода!

Зареждане на вода

Свързани публикации