Медът избавя от махмурлука

Медът помага да се справите със симптомите на махмурлука и да избегнете болезненото състояние след прекомерна употреба на алкохол, твърдят британски изследователи. По време на експеримента, специалистите установили, че медът помага на тялото да разложи алкохола на вторични продукти и да изхвърли токсините.

Фруктозата преобразува, образуващия се в организма под влияние на алкохола токсичен ацеталдехид в оцетна киселина, която след това се изгаря по време на нормалния процес на обмяната на веществата. Също така, медът съдържа калий и натрий, подпомагащи бързата преработка и отделяне на алкохола от организма, обясняват изследователите.

Експертите препоръчват, че ако вие не сте забравили да изпиете мед след сбирката, то струва си да изпиете и голяма чаша чиста вода, за да избегнете обезводняването.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Основни Захари

Мазнини и масла

Напълняване и наднормено тегло

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност