Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Липосукцията не помага срещу мазнините

Липосукцията – пластична операция за премахване на мазнините. Тя става все по-популярна, тъй като позволява бързо и без много усилия да се отървете от мазнините в проблемните области. Обаче споровете, ще се върнат ли или не отново мазнините, не са престанали и до днес!

Канадски учени провели експеримент, в който се опитали да проучат по-подробно последиците от липосукцията. В изследването участвали жени, които страдали от затлъстяване и решили да минат през липосукция на бедрата и долната част на корема. Една година по- късно, учените открили, че в тези места, в които е имало хирургична намеса, мазнините не са се върнали. Обаче, те се появили в съвсем други места, а именно в горната част на корема, раменете и трицепса.

По-рано специалистите провели експерименти с лабораторни мишки, които също показали, че отстранената мастна тъкан след известно време пораства в други места. Експертите смятат, че това се дължи на факта, че липосукцията нарушава, разположената под кожата мрежова структура, в която има мастни клетки. А това води до появата на мазнини в други области.

Още по темата

Коремните мазнини са смъртоносно опасни!

Как да изгорите мазнините с дихателни упражнения?

Употребата на транс мазнини води до депресия

Мазнини-убийци ни правят „шкембелии”

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Упражнения

Свързани публикации