Консумацията на безалкохолни напитки увеличава риска от подагра

Редовната и продължителна употреба на газирани напитки увеличава риска от подагра, твърдят американски учени. Учените провели няколко продължителни изследвания, по време на които установили, че фруктозата увеличава съдържанието на пикочна киселина в кръвта.

Газираните напитки съдържат значително количество фруктоза. По този начин, дори 2 чаши с такива напитки на ден увеличават риска от подагра с 85%, в сравнение с тези, които пият газирани напитки веднъж на месец.

Също така, експертите заключили, въз основа на изследването, че прекомерната употреба на сокове, които също съдържат фруктоза, също може да предизвика заболяване на ставите.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност