Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Как да се отървем от подутия корем за 2 седмици?

Гледайки младите момичета на плажа, аз твърдо реших да се отърва от своя подут корем и да възвърна своята бивша стройност, като открих и методика, която позволява това да се направи само за две седмици. Не ми беше нужно много време, за да разбера, че трябва да се справя с този проблем!

Да премахнеш  подут корем – означава да се изчистиш от шлаките!

След завръщане от почивката на море, аз се заех да изследвам начините как да се вкарам във форма и да премахна този огромен корем. Говорих с тези, които вече са решили този проблем и знаят как се прави. Всички те с едни или други думи ме уведомиха, ако искаш да премахнеш корема- чисти червата! Оказва се, че с течение на времето в червата започват да се натрупват голям брой различни шлаки, които разлагайки се започват да отделят в организма всякакви мръсотии.

За да се предпази от този боклук, тялото ни просто е принудено да защитава стомаха, черния дроб и детеродните органи с помощта на водно-мастен слой, който служи като буфер, приемайки всички тези отрови в себе си и позволявайки на органите да функционират нормално. Всички е елементарно, Уотсън, ето откъде е корема?! За да премахнете корема, не са нужни никакви диети и гладуване. Важното е както аз разбрах, просто да се помогне на организма да приведе своята очистваща система в норма и после той сам се справя.

Как става изчистването на корема?

Клизма, мили мои, клизма! Ако искате да премахнете корема, ще трябва да оставите настрани идеята за всякакво отвращение към този начин. При това клизмата за махане на корема е обичайна- с половин до два литра, а не четиридесет литра през две тръби, които се прилагат върху нас в различни салони и кабинети, и които само измиват микрофлората. Клизмата изчиства червата, изхвърля шлаките и в следствие, тялото само започва да намалява обема на корема, изхвърляйки ненужната вече водно-мастна защита на храносмилателните органи, черния дроб, далака.

Аз правих клизми през ден за две седмици, губейки постоянно, както от теглото си, така и от обема на корема. Съставът на клизмата – половин литър вода с 1 десертна лъжичка сол. В рамките на 14 дни загубих 6 кг. от теглото си и 10 cm. от обиколката на корема. За първи етап това е просто прекрасно, аз така мисля! През втория етап трябва да се изчисти черния дроб, което ще помогне за премахване на корема още повече, но аз няма да разказвам за това, вижте специална литература как да изчистите черния дроб или прочетете в интернет.

Премахване на корема и спорт

belly-womanЗа да премахнете корема, трябва да се занимавате и със спорт. И дори не толкова, за да премахнете корема, а да приведете в тонус мускулите, да повишите тонуса на кожата, която да може успешно да се разтяга и свива. Нашата кожа- не е гума и ако вие ще махате корема по моя метод, т.е. бързо, тя просто няма да успее да влезе във форма, а това означава, че е много вероятно без спорт да останат стрии по кожата, което е абсолютно некрасиво.

За да не се случи това, е необходимо, махането на корема да е целево и комплексно занимание. Има две упражнения, целещи корема точно в целта. Те са известни на всички – това са преси и обръч. Въртенето на обръч загрява мускулите на талията, драстично увеличава кръвообращението и съответно метаболизма и в мускулите, и в кожата. Освен това обръчът ще подготви мускулите на корема за достатъчно тежките упражнения на пресата.

Никакви тайни в упражненията на пресата не съществуват, слагате краката под дивана и петнадесет минути всеки ден, ангажирани в пресата. Жени, не забравяйте, за да премахнете корема и поддържате тонуса на кожата, не е нужно да се повдигате високо, както правят мъжете, няма смисъл, 45 градуса от пода са напълно достатъчни, тук е важно темпото и броят на повторенията.

Умирайте, но 50 повторения трябва да направите. Така ще дадете на кожата необходимото натоварване. Ако мускулите са силни, и петдесет са ви малко, направете сто, важното е последните 15-20 повторения да са направени чрез сила. Правете, станете и отново въртете обръча, и така три повторения.

Подут корем и хранене

Ако искате да премахнете корема бързо, храненето не е нужно да се ограничава, а да се диференцира. Изключете мазните и високо калорийните продукти, иначе вашия подут корем ще си отива бавно, а защо да провлачвате процеса, животът е кратък?!

Пийте вода, за да отстраните корема, колкото е възможно повече, независимо от това колко добре работи вашата отделителна система. Ако тя работи лошо – вземайте диуретични билки, но водообмена трябва да бъде активен, за да махнете корема.

Източник: Женский журнал Arabio.RU

Още по темата

Ако искате тънка талия, определете вида на вашия корем!

Тест за хормонален баланс при жени

Тест за хормонален баланс при мъже

Стомашно-чревна флора

Хранителните влакна (фибри) – грижа за червата!

Водата

Тест за паразити

Кандида тест

Тест за алергии

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Чакри

Заредени камъни и кристали

Свързани публикации