Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Главоболие и мигрена

Алтернативното решение за главоболие и мигрена

Основно пречистване на организма, съпроводено с тест за алергии и ниско алергична диета. Намалете до минимум: сладки храни, млечни продукти, пшеница и други изделия с глутен, яйца, портокали, домати, подправки, мазни храни, шоколад, бразилски ядки, кокос, отлежало сирене, гъби, маринована херинга, свинско месо и пушенето. MSG (мононатриев глутамат) често е причина за проблеми, той може да е прикрит в хидролизирани зеленчуци или соев протеин, пиле или говежди бульон, като натурална хранителна подправка.

Опитайте с магнезий, ако имате високо кръвно налягане. Калций и солени храни, ако кръвното е ниско. Опитайте със силно кафе при начални симптоми (ако не сте пристрастени към него). Тревата вратига (Tanacetum parthenium) може да помогне. Коригирайте всякакъв запек или чревно възпаление. Упражнения за главата и шията, масаж на шията и раменните мускули и около основата на големите палци на краката. Да се правят упражнения за мускулите на скалпа, да се почива, разходки на свеж въздух, да се диша по-дълбоко и да се избягва стреса.

Да се проследи меридиана на жлъчката. По време на криза си представете и почувствайте как ръцете се затоплят, може и да се потопят в гореща вода. Рибофлавинът (витамин В2)- 4×100мг. е установено, че предотвратява 60% от случаите с мигрена, използвайте го заедно с мултивитамини.

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Още по темата

Тест за недостиг на витамини и минерали

Тест за паразити

Кандида тест

Тест за алергии

Рецепти – диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и “антибиотичния синдром”

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол

Свързани публикации