Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Етерно ниво на изчистване

Етерно изчистване

Основните характеристики на етерното ниво са: етерно тяло, етерна част от чакра системата и акупунктурна система. За по-добро разбиране на това ниво, вижте статиите: “Енергизиране на тялото” и “Чакри“.

Това ниво определя пряко здравето на нашето тяло и колко енергични сме. Това е не само енергията на живота и на етерния план на нашето тяло, но и енергията за лечение и проявление. Това превръща нашето етерно изчистване във важен елемент на духовния път.

За да се прояви нещо, било то нашето собствено здраве, оздравяване, физическо или социално състояние, ние трябва да направим енергийно изображение. Поддържайте ясна визуализация или друга форма на управляеми образи на желаното състояние, запълнете я с етерна енергия и очаквайте да се прояви във вашата реалност. Това е основата и принципа на всяко истинско вълшебство. Важна част от работата ни в етерното ниво, е да се научим, как да акумулираме и насочваме етерната енергия.

Най-важният принцип, за да се разбере, е че енергията следва мисълта. Обаче, менталната и етерната енергия съществуват в много различни нива на плътност и не си въздействат пряко помежду си. Затова те се нуждаят от помощта на емоционалното или чувственото ниво, което е поставено между двете.

За обучение, как да се натрупват и насочват етерните енергии ви препоръчвам практическите упражнения, описани в Енергизиране на тялото и Любовна медитация. Когато сте в състояние да чувствате енергийните потоци можете да се опитате да ги използвате в управляеми образи за лечение и за други ваши проявления. Освен това, чрез практикуване на Лечение с любов автоматично ще подобрите всякакви проблеми и дисбаланс в чакра системата. Това от своя страна, ще има положително въздействие върху здравето ви, за изцеление на емоционалното ниво и за изграждане на вашето светлинно тяло.

За подобряване на акупунктурната система използвайте най-вече менталните изображения, след като сте се научили да чувствате енергийните потоци.

За повече практическа информация относно работата в етерното ниво можете да прочетете и книги като:

Kahuna Magic ръководства от Max Freedom Long

(“The Secret Science Behind Miracles” и “The Secret Science at Work”).

По-нови книги:

“Kahuna Healing”от Serge King

“HUNA- A Beginner’s Guide” от Enid Hoffman.

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации