Етерично ниво на изчистване

Основните характеристики на етерното ниво са: етерно тяло, етерна част от чакра системата и акупунктурна система. За по-добро разбиране на това ниво, вижте статиите: “Енергизиране на тялото” и “Чакри“.

Това ниво определя пряко здравето на нашето тяло и колко енергични сме. Това е не само енергията на живота и на етеричния план на нашето тяло, но и енергията за лечение и проявление.

За да се прояви нещо, било то нашето собствено здраве или оздравяване или проявява на физическо или социално състояние, ние трябва да направим енергийно изображение: поддържайте ясна визуализация или друга форма на управляеми образи на желаното състояние, запълнете я с етерична енергия и очаквайте да се прояви във вашата реалност. Това е основата и принципа на всяко истинско вълшебство. Важна част от работата ни в етерното ниво, е да се научим, как да акумулираме и насочваме етерната енергия.

Най-важният принцип, за да се разбере, е че енергията следва мисълта. Обаче, менталната и етеричната енергия съществуват в много различни нива на плътност и не си въздействат пряко помежду си. Затова те се нуждаят от помощта на емоционалното или чувственото ниво, което е поставено между двете.

За обучение, как да се натрупват и насочват етерните енергии ви препоръчвам практическите упражнения, описани в Енергизиране на тялото и Любовна медитация. Когато сте в състояние да чувствате енергийните потоци можете да се опитате да ги използвате в управляеми образи за лечение и за други ваши проявления. Освен това, чрез практикуване на Лечение с любов автоматично ще подобрите всякакви проблеми и дисбаланс в чакра системата. Това от своя страна, ще има положително въздействие върху здравето ви, за изцеление на емоционалното ниво и за изграждане на вашето светлинно тяло.

За подобряване на акупунктурната система използвайте най-вече менталните изображения, след като сте се научили да чувствате енергийните потоци.

За повече практическа информация относно работата в етерното ниво можете да прочетете и различни книги като: Kahuna Magic ръководства от Max Freedom Long (“The Secret Science Behind Miracles” и “The Secret Science at Work”) и по-нови “Kahuna Healing”от Serge King и “HUNA- A Beginner’s Guide” от Enid Hoffman.

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Етерично ниво на изчистване

Основните характеристики на етерното ниво са: етерно тяло, етерна част от чакра системата и акупунктурна система. За по-добро разбиране на това ниво, вижте статиите: “Енергизиране

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност