Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Диабетик и имам незараснала рана на крака

Въпрос: Диабетик съм на инсулин и имам незараснала рана на крака, която не ми минава и лекарите казаха, че най-вероятно ще ми ампутират крака. Можете ли да ми помогнете! Благодаря ви!

Walter Last: Смятам, че ще бъде голяма грешка да се прави ампутация на крака заради тази незараснала рана. Трябва да използвате малко количество храна от Основната диета за диабет от 1 Тип (книгата “Преодолей Диабета”) и на всеки час или два, да приемате ябълка и разреден разтвор на лимонов сок, частично неутрализиран с добавена спирулина, фруктоза, Л-глутамин и канела. Когато нивото на кръвната захар стане нормално, продължете с основната диета.

Много пъти през деня е добре да лежите по гръб и да слагате краката на стената. Ако секрецията не изтече сама за няколко минути, някой трябва да масажира крака с притискане от ходилото към тялото, за да изтекат секрециите. Раната може да се покрива или с мед или с капки разтвор на кислородна вода (за унищожаване на микробите), или пресен външен лист на зеле, който да се сменя на всеки 3-4 часа (за ускоряване на заздравяването). Също така трябва многократно да се напрягат и отпускат мускулите на краката, особено когато са повдигнати, но също и във всички други положения.

Още по темата:

Преодолей Диабета

Рецепта за рани

Основни Захари

Чесън срещу диабет- това е реалност!

Диабет

Витамин С

Витамин Ф (F). Опорна точка

Аминокиселините

Киселинно-алкален баланс

Стомашно-чревна флора

Синбиотици

Забравеният разтвор на Лугол

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid)

Кандида тест

Свързани публикации