Чай ли е студеният чай в бутилки?

Студеният чай в пластмасови бутилки стана масова напитка за кратък период от време. Много хора се доверяват на рекламата и смятат, че употребяват полезна разхладителна напитка. Но, американски учени от химичното общество твърдят, че тази напитка е повече вредна, отколкото полезна, пише Би Би Си.

Учените изучили състава на популярната напитка и стигнали до заключението, че чая в бутилките съдържа висока калоричност и недостатъчно полезни антиоксиданти и полифеноли, които се съдържат в обикновения чай. Също така, специалистите установили, че чая в бутилките съдържа опасни за здравето вещества и твърде много захар.

Изследователите съобщиха, че заявените от производителите полезни свойства на студения чай в бутилки не отговаря на истината. Поради тази причина експертите не препоръчват да злоупотребявате с тези напитки, защото те съдържат доста високи нива на захар.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност