Бульон от кости- домашен глюкозамин

Използвайте меки кости от кокошки или други кости и рибени глави. Добавете една или няколко с.л. оцет, в зависимост от количеството на костите, с които разполагате. Варете с достатъчно вода в не метален покрит съд за най-малко 3 часа, или докато костите станат крехки и течността е почти неутрална.

При по-големи количества и по-дълго време на готвене многократно добавяйте още вода и оцет. Алтернативно, можете да използвате тенджера под налягане за 30 минути, но без да добавяте киселина. Когато костите станат меки, блиндирайте всичко, пасирайте (по желание) и замразете във форма за ледени кубчета.

Използвайте често с храната кубчета от бульона; най-вече го добавяйте към зеленчукови салати- той е отличен източник на желатин, калций и други минерали.

Автор: Walter Last

Книги на Walter Last

Още по темата :

N-ацетилглюкозамин (Глюкозамин)- основна захар

Основни Захари

Рецепти- диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност