Завесите за баня могат да бъдат опасни за здравето

Завесите за душ от поливинилхлорид имат отрицателно въздействие върху човешкото здраве, според канадски изследователи. Изследователите открили, че тези завеси отделят във въздуха стотици токсични химикали, които имат вредно въздействие върху здравето и околната среда.

Силният мирис, излъчван от новата завеса за душ, показва, че във въздуха са се отделили над сто летливи органични съединения. Експертите предупреждават, че миризмата, отделяна от новите завеси за душ може да бъде токсична и да навреди на здравето на хората, които са в допир с тях.

Регулярният контакт с вещества, отделяни от виниловите завеси, може да доведе до дразнене на дихателните пътища, поражения на централната нервна система, черния дроб и бъбреците, гадене, главоболие и загуба на моторна координация.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Основни Захари

Мазнини и масла

Напълняване и наднормено тегло

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Завесите за баня могат да бъдат опасни за здравето

Завесите за душ от поливинилхлорид имат отрицателно въздействие върху човешкото здраве, според канадски изследователи. Изследователите открили, че тези завеси отделят във въздуха стотици токсични химикали,

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност