Ябълков оцет за намаляване на кръвната захар!

Едно от полезните свойства на ябълковия оцет е да намалява нивото на инсулина.
В съвременния живот на динамика и стрес, на бързо хранене и прекаляване със захарта и въглехидратите, ябълковият оцет е истински еликсир за здравето!

Какво може да предизвика инсулинов шок за организма:

стрес – произвежда се кортизол, организма изпуска големи количества глюкоза – резултатът е инсулинов шок
въглехидратни храни – хляб, захар, картофи… – резултатът е инсулинов шок
– постоянни похапвания, особено вечер и през нощта – резултатът е инсулинов шок
фруктоза и малтодекстрин (синтетична захар, която дори не смята за захар, но присъства като подсладител дори в стевия, хранителните добавки, протеини на прах…) – резултатът е инсулинов шок
инсулинова резистентност*, организма произвежда все повече инсулин, тъй като той не достига до клетките – резултатът е инсулинов шок

* Състоянието инсулинова резистентност е масово разпространено и е известно като Диабет от 3 тип. Това състояние не се установява с кръвни изследвания, тъй като в тях се изследва наличието на инсулин в кръвта, а не в клетките. Първите симптоми на инсулинова резистентност са умора, лош сън, напълняване около талията и на други места по тялото. Това е симптом, че черния дроб е омазнен и претоварен, не може да се справи с твърде многото инсулин.

Ябълковият оцет е прекрасно средство за намаляване на инсулина, ценен помощник на черния дроб! Изпитано средство от мен и моето семейство!

Как да го приемате – дневната доза е 4 с.л. ябълков оцет в малко вода преди хранене. Можете да го приемате и 2 пъти дневно по 2 с.л, особено е полезен преди лягане. Използвайте сламка за предпазване на зъбите!

Ще бъдете изненадани от резултатите! Този прием за няколко месеца ще премахне мазния корем около талията ви и на други места.

Други рецепти с ябълков оцет вижте в статията Ябълков оцет – еликсир на здравето.

Изберете си качествен ябълков оцет или си направете сами домашен оцет, вижте Рецепта за ябълков оцет

Как да изчистите черния дроб и организма си, вижте Книгите за самолечение на Walter Last

Вижте също: Изгаряте ли мазнини, отслабвате ли?

Свързани публикации