Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Витилиго (vitiligo)

От витилиго страдаше един мой много близък млад човек преди 2 години. Почти половината му тяло вече беше покрито с бели петна. Преодоляхме го сравнително бързо, като съчетахме две основни за всяко лечение неща: правилно хранене и изчистване на организма.

Изчистването на организма направихме с р-р на Лугол (20 дни) и пелин 1 месец след това, съпътстващо двете средства беше счукан чесън, сутрин на гладно. Това лечение повторихме след 5 месеца в обратен ред- пелин, след това р-р на Лугол. За изчистването прилагахме книгата на Walter Last “Към сияйно здраве“.

За подобряване на храненето използвахме през цялото време витамини и ленено семе (1 супена лъжица). За 15 дни добавихме и по-голяма лечебна доза витамин В3 (500 мг. дневно). Спазвахме диетата в книгата, т.е. без захар, дрожди и т.н. Локални средства не сме използвали. След втората серия от средства, след известно време, изведнъж изчезнаха всички петна.

В момента, вече 4 години, няма и следа от витилиго. В зависимост от състоянието ви може да се наложи неколкократно такова изчистване, но бъдете сигурни, че вие постоянно ще се подобрявате.

Още по темата

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Рецепти с разтвор на Лугол

Разтвор на Лугол

Забравеният разтвор на Лугол

Витамини и минерали

Свързани публикации