Витамин убива рака на кожата за 10 дни

Британски учени разработват нова терапия за раково болни. По време на изследване успели да забележат, че екстракт от витамин Е след инжектиране в кръвта оказва почти мигновен антитуморен ефект. Буквално след 24 часа ракът започва да намалява, а след десет дни почти напълно се изпарява! Наистина, за сега става дума не за всички видове рак.

Учените работят само с пациенти, страдащи от рак на кожата. Но екип от изследователи на Университетите в Глазгоу и Strathclyde са уверени, че екстрактът от витамин Е ще действа ефективно и срещу други видове ракови тумори. Този витамин е необходим на нашия организъм за борба с болестите. Богати на витамина са такива храни като зърнения хляб, растителните масла, зелените зеленчуци и яйцата.

Във витамин Е се съдържат антиоксиданти, които защитават организма от болестите, блокирайки действието на свободните радикали- болестотворни молекули, които атакуват клетките почти по същия начин, както ръждата яде желязото. Но напоследък, учените са привлечени от един особен компонент, съдържащ се във витамин Е- е токотриенол, явяващ се екстракт от витамин Е.

Той се среща в изобилие в палмовото и кокосовото масло, ечемичните и пшенични кълнове. Още в средата на 1990-те, учените провели серия от тестове, в които била установена способността на токотриенола да потиска растежа на раковите клетки. Но, за широкото използване на това средство в медицината пречеше високата му токсичност.

В момента, обаче, учените са успели да се справят с този проблем. Те поставили екстракта от витамин Е в хиляди микроскопични мехурчета, направени от мазнина. По време на клиничните изследвания било установено, че токотриенолът вече не засяга здравите тъкани, а отива директно на “война” срещу раковите клетки. Авторите на изследването смятат резултатите от клиничните изпитания за “невероятно обещаващи.”

Още по темата:

Витамин Е. Новата приказка за пепеляшка

Рецепти с рициново масло за млада кожа и красива коса

Трици и маска за почистване и подхранване на лицето

Бръчките говорят за вашето здраве!

Преодолей Кандида

Розова вода

Карамфиловото масло- лек срещу акне и други кожни проблеми

Кожни проблеми

Направете си Тест

Лечебни картинки

Лечение на кожата- лечебна картинка

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност