Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Син обсидиан

Син обсидиан – комуникация и телепатия

Чакри: I чакра (Муладхара) – коренна/основа, V чакра (Вишудха) – гърлена, VI чакра (Аждна) – трето око и VII Чакра (Сахасрара) – коронна

Синият обсидиан подпомага астралното пътуване, улеснява гадаенето и подобрява телепатията. Активира гърлената чакра и подпомага комуникативните умения. Отваря аурата за получаване на лечебна енергия. Може да бъде полезен при лечението на говорни дефекти, очни разстройства, болест на Алцхаймер, шизофрения и множествени разстройства на личността.

Синьо-зеленият обсидиан отваря сърдечната и гърлена чакри, като улеснява говоренето на истината и разбирането й от цялото сърце. Отличен инструмент за лечение с кристали, когато се използва в съчетание с енергиите Рейки. Балансира ума, тялото и духа. Подобрява усвояването на витамини А и Е, повишава нощното зрение.

Електрическият син обсидиан е интуитивен камък, улесняващ гадаенето, състоянията на транс, шаманското пътуване, психическата комуникация и регресията в минал живот. Отваря чакрата на третото око и помага при медитация и вътрешни пътувания. Той има достъп до първопричините за трудностите и балансира енергийните полета. Може да бъде полезен при лечение на гръбначно изкривяване и засегнати прешлени, нарушения в кръвообращението, новообразувания (израстъци) и спазматични състояния. Може да бъде полезен и при лечение на очите и проблеми със зрението.

Зодиакален знак: Стрелец

Вижте обсидианите в нашия магазин: Черен обсидиан, Махагонов обсидиан, Снежинков обсидиан

За общото действие на обсидианите вижте статията: Обсидиан

Вижте още

Амулети

Чакри

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Книги за самолечение

Заредени камъни и кристали

Камъните в тибетската медицина

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още